Centar za edukaciju mladih prilikom ostvarivanja partnerstava doprinosi stimulisanju i građenju ideja. Moderni prostori za korištenje u sklopu Centra za edukaciju mladih, koji se nalazi u središtu Travnika, mogu biti poslovna prilika za sve vas. Pored atraktivnosti lokacije koju daje Bosanska ulica kao ulica koja se proteže duž urbanog dijela Travnika, lokaciju atraktivnom čini i sama zgrada CEM-a. Konferencijski sadržaji CEM-a prilagodljivi su za različite vrste manjih i većih sastanaka, seminara i konferencija. CEM raspolaže vrhunskom opremom za organizaciju događaja. Po potrebi će vam naš tim za evente s velikom profesionalnošću i odgovornošću pomoći pri organizaciji događaja i realizaciji vaših zahtjeva.

Social Room

Lounge sala sa 15 sjedećih mjesta i modernim namještajem, od 40 m2 idealna za ležerne sastanke, prezentacije, konferencije, radionice, press konferencije i druge događaje.

Uz korištenje prostorije na raspolaganju je laptop, projektor, flipchart, printer/copy aparat, dodatne stolice i druga prateća oprema.

BeeZone Business Incubator

Sala sa 8 sjedećih mjesta za ovalnim stolom, uz dodatni lounge dio sa 5 sjedećih mjesta i modernim namještajem, te 2 sjedeća mjesta sa radnim stolovima, od 40 m2 idealna za co-working space, ležerne sastanke, prezentacije, konferencije, radionice, press konferencije i druge događaje.

Uz korištenje prostorije sa whiteboard-om na raspolaganju je laptop, projektor, flipchart, printer/copy aparat, dodatne stolice i druga prateća oprema.

Conference Room

Multimedijalna sala sa maksimalno 40 sjedećih mjesta, od 40 m2 prostora za sastanke, prezentacije, konferencije, radionice, dodjele nagrada, press konferencije i druge događaje.

Prostorija raspolaže projektorom i audio sistemom. Uz korištenje prostorije na raspolaganju je laptop, flipchart, printer/copy aparat, stolovi, stolice i druga prateća oprema.