• +387 (030) 511 565
  • cem@cem.ba
  • Bosanska 131 72270 Travnik
Vijesti
„Sve na jednom mjestu“

„Sve na jednom mjestu“

Dok su se drugi odmarali preko vikenda, naši vrijedni polaznici/e obuke SVE NA JEDNOM MJESTU aktivno su učestvovali na posljednjem modulu finansijske pismenosti, na temu finansijskog izvještavanja.
Vođeni vrsnim stručnjacima, polaznici/e obuke iz Lukavca, Tuzle i Živinica, stekli su znanja i vještine iz oblasti ličnih i poslovnih finansija koje će im omogućiti da samostalno i analitički promišljaju, donose ispravne finansijske odluke, te samim tim povećaju svoju konkurentnost na tržištu rada.
Rezultati provedene obuke predstavljaju odličnu osnovu za daljnje učešće mladih polaznika/ca u programu obuke SVE NA JEDNOM MJESTU i to na temu poduzetništva i razvoja biznis ideja uz mentorstvo.
 Kroz projekat pružamo kontinuiranu podršku mladima što igra ključnu ulogu u njihovom ličnom i profesionalnom razvoju. Interaktivne obuke, prilagođene potrebama mladih, provode se u saradnji s relevantnim stručnjacima iz različitih područja i pružaju mladima priliku da steknu nove vještine, znanja i iskustva koja će im olakšati integraciju u bilo koje dinamično i zahtjevno radno okruženje.

+387 30 511 565
cem@cem.ba
Bosanska 131, Travnik
____________________
Projekat „Sve na jednom mjestu za podršku omladinskom poduzetništvu i prekograničnoj saradnji“ Centar za omladinski rad (Srbija) provodi u partnerstvu sa Centrom za edukaciju mladih (Bosna i Hercegovina), Udruženje mladih “UM” Sremska Mitrovica (Srbija) i Fondacija tuzlanske zajednice (Bosna i Hercegovina) u 6 općina prekograničnog regiona Republika Srbija i Bosna i Hercegovina. 
Projekat je finansiran od strane Evropske Unije kroz program prekogranične saradnje Srbija – Bosna Hercegovina 2014-2020, u okviru Instrumenta pristupne pomoći (IPA II).
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *