• +387 (030) 511 565
  • cem@cem.ba
  • Bosanska 131 72270 Travnik
Travel for knowledge
“Mystery Shopper”

“Mystery Shopper”

Anisa, Azra, Dženan, Sajra i Neira putuju u Sloveniju na petodnevni trening u okviru projekta “Mystery Shopper” koji CEM realizuje u saradnji sa partnerskom organizacijom No Excuse Slovenia :: Brez izgovora Slovenija .
S ciljem ojačavanja partnerskih odnosa sa drugim nevladinim organizacijama iz BiH, uključili smo naše partnere NARKO NE Udruženje za prevenciju ovisnosti, PROI i Omladinski centar Bugojno.
Ova mlada ekipa će imati priliku da dobije uvid u stanje izloženosti djece i mladih alkoholu u europskim državama, ali i predstaviti stanje u BiH, te naknadno imati zadatak da isplaniraju lokalne aktivnosti kojima će skrenuti pažnju svojih zajednica na problem prodaje alkohola maloljetnicima uprkos zakonskoj zabrani!
25 godina, mladima vođeni.
 
________________
Centar za edukaciju mladih ove godine slavi 25 godina postojanja. U svom dugogodišnjem djelovanju djecu i mlade stavljamo u fokus svakog projekta jer im želimo pomoći da ostvare svoj puni potencijal. Razvijanje socijalnih i emocionalnih vještina kod djece ključno je za prevenciju vršnjačkog nasilja te svi moramo dati svoj doprinos borbi protiv ove pojave.
 +387 30 511 565
cem@cem.ba
 Bosanska 131, Travnik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *