• +387 (030) 511 565
  • cem@cem.ba
  • Bosanska 131 72270 Travnik
Vijesti
Kontinuirana podrška mladima

Kontinuirana podrška mladima

I krenuli smo u priču unapređenja znanja o poduzetništvu! 🤝
Ekspertni tim trenera je uputio naše mlade polaznike obuke SVE NA JEDNOM MJESTU o ključnim elementima za pokretanje poduzetničkog poduhvata uz osvrt na sve prednosti i nedostatke u procesu od stvaranja biznis ideje do pokretanja vlastitog biznisa.
Tokom ovog modula, mladima su prenesena teorijska i praktična znanja o: poduzetničkom obrazovanju i ekonomiji, vrstama/ tipovima i karakteristikama poduzetnika, inovacijama i socijalnim inovacijama. poduzetničkom procesu i identifikaciji potreba, digitalizaciji poslovanja i dr. uz mnogo praktičnih savjeta iz dugogodišnje prakse našeg trenerskog tima.
Odlična atmosfera i ovaj produženi vikend u prostorijama i uz podršku JU Narodne i univerzitetske Biblioteke „Derviš Sušić“ 🤝
Tuzlanska Biblioteka Derviš Sušić
✅ Kroz projekat pružamo kontinuiranu podršku mladima što igra ključnu ulogu u njihovom ličnom i profesionalnom razvoju. Interaktivne obuke, prilagođene potrebama mladih, provode se u saradnji s relevantnim stručnjacima iz različitih područja i pružaju mladima priliku da steknu nove vještine, znanja i iskustva koja će im olakšati integraciju u bilo koje dinamično i zahtjevno radno okruženje.
📲 +387 30 511 565
📧 cem@cem.ba
📍 Bosanska 131, Travnik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *