• +387 (030) 511 565
  • cem@cem.ba
  • Bosanska 131 72270 Travnik
Omladinski rad

CEM OMLADINSKI FOND TRAŽI NOVE ČLANOVE

CEM omladinski fond, program Centra za edukaciju mladih koji se bavi pružanjem finansijske podrške mladima u ostvarivanju njihovih ideja, traži tri nova člana odbora.

Odbor fonda čini 7 do 11 članova i njihov zadatak je da odlučuju o dodjeli novčanih sredstava projektima mladih, da nadgledaju projekte koji su u toku i da rade evaluaciju sopstvenog rada i projekata. Cilj fonda je razvoj lokalne zajednice, kao i motivacija, animacija i aktivno uključivanje mladih. Djelovanje je zasnovano na timskom radu i saradnji između osoba koje čine odbor.

Fond je ove godine uspješno realizovao jedan ciklus finansiranja projekata, a kako bi nastavio svoje djelovanje u tom pravcu, potrebni su mu novi članovi.

Ako imaš između 16 i 25 godina, spreman/na si izdvojiti svoje vrijeme za rad u odboru, u koji spada i edukacija, kao i usvajanje novih vještina, voliš timski rad i druženje, onda si ti prava osoba za odbor.

Prijaviti se možete popunjavanjem i slanjem aplikacije na e-mail adresu tfm@cem.ba najkasnije do 03.11.2017. godine. Očekujemo vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *