• +387 (030) 511 565
  • cem@cem.ba
  • Bosanska 131 72270 Travnik
Zapošljavanje

PROJEKAT “TRIK” – POZIV ZA KONSULTANTA/STRUČNJAKA ZA LPZ

Regionalna razvojna agencija za regiju Centralna BiH – REZ Agencija traži konsultanta za obuku članova Lokalnog partnerstva za zapošljavanje, za potrebe projekta “TRIK za nove mogućnosti u zapošljavanju i poduzetništvu”, čiji jedan od partnera je i Centar za edukaciju mladih.

Projekat “TRIK” se realizuje u okviru projekta “Podrška lokalnim partnerstvima za zapošljavanje u Bosni i Hercegovini“, koji finansira EU, a implementira Međunarodna organizacija rada (ILO).
Partnerstvo tipa “LPZ” je inovativno u rješavanju problema zapošljavanja, te je potrebna tehnička asistencija i treninzi za sve članove LPZ-a kroz angažman vanjskih konsultanata, a u cilju izgradnje kapaciteta LPZ-a.

Prijave za konsultanta trebaju biti u skladu sa zahtjevima iz Projektnog zadatka, koji možete preuzeti ovdje.

Projektne aktivnosti, koje će trajati 20 mjeseci, obuhvatit će cijelo područje Centralne Bosne, a pored Agencije REZ, partneri projekta su:

– Centar za edukaciju mladih CEM Travnik
– Služba za zapošljavanje SBK/KSB
– Općina Travnik
– Univerzitet “Vitez” u Travniku
– GS-tmt Travnik
– Nobil Nova Bila

Cilj projekta je stvoriti povoljnije poslovno okruženje za tržište rada u općini Travnik, uspostavljanjem institucionalnih i infrastrukturnih pretpostavki za povećanje samozapošljavanja i zapošljavanja među mladima.

Krajnji korisnici projekta su nezaposlene mlade osobe, prvenstveno sa područja općine Travnik, te općina koje gravitiraju Travniku.

Više informacija o samom pozivu za konsultanta, možete pronaći na web stranici Regionalne razvojne agencije, te putem e-maila: antonela@rez.ba i kenan@rez.ba.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *