• +387 (030) 511 565
  • cem@cem.ba
  • Bosanska 131 72270 Travnik
JAVNO ZAGOVARANJE

NAJVEĆA MALA UTRKA PONOVO U TRAVNIKU

Travnik će i ove godine biti domaćin noćne utrke, koju organizuje Centar za edukaciju mladih, pod generalnim pokroviteljstvom kompanije “Pharmamed”.

Ohrabreni odličnim rezultatima prošlogodišnje “Pharmamed Travnik NOĆNE UTRKE”, odlučili smo bh. građanima ponovo pokloniti ovaj jedinstveni događaj.

Najveća mala utrka u BiH, kako je nazvana prošle godine i ovaj put će biti duga pet kilometara, a prijaviti se mogu svi zainteresovani, bez obzira da li su profesionalni trkači ili rekreativci. Pokrovitelji kotizacija za 500 prvih prijavljenih takmičara na ovogodišnju utrku su Centar za edukaciju mladih i Općina Travnik.

Za učešće na “Pharmamaed Travnik NOĆNOJ UTRCI” možete se prijaviti putem web stranice www.travniknocnautrka.ba, a datum njenog održavanja je subota, 26. august/kolovoz. Start utrke predviđen je za 20:00 sati, a takmičari polaze ispred Centra za edukaciju mladih.

Ove godine će i najmlađi imati priliku učestvovati u vlastitoj utrci dužine 400 metara, čiji generalni pokrovitelj je Helen Doron English Travnik. Prijave za ovu utrku bit će otvorene 26. augusta/kolovoza u 12:00 sati.

Sponzori ovogodišnje utrke su: „BH Telecom“, Wiener osiguranje, U.T.D. „Best“, „EZ“ d.o.o. Busovača, „GS – tvornica mašina“ Travnik, „Print GS“ Travnik, „Olimpija“, „Salomon“, „Dukat-fit“,“GBT“ Banja Luka, Helen Doron English Travnik, Zavod za javno zdravstvo SBK, OSCE Misija u Bosni i Hercegovini i IOGT-NTO.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *