• +387 (030) 511 565
  • cem@cem.ba
  • Bosanska 131 72270 Travnik
Program za mobilnost mladih

PREDSTAVNICI/E CEM-A OTPUTOVALI/E U SLAVONSKI BROD

Predstavnici/ce CEM-a jutros su otputovali/e na osmodnevnu omladinsku razmjenu pod nazivom ” Winning the Game”, koja se održava u Slavonskom Brodu, Hrvatska.

Seminar  se održava u periodu od 18. do 26. juna/lipnja 2016. godine, u organizaciji Europskog doma iz Slavonskog Broda.

Ovo je već treća godina zaredom kako predstavnici  Centra za edukaciju mladih i Europskog doma pružaju priliku mladima iz Bosne i Hercegovine da putuju, stiču znanja i iskustva,  te dobiju priliku da upoznaju učesnike/ce iz različitih krajeva Europe.

Razmjena je prilika za mlade ljude koji žele saznati na koje sve načine mogu biti poduzetni i povećati mogućnost svog zapošljavanja. Sudionici će raditi na temu poduzetništva kroz iskustveno i neformalno učenje, uz pomoć videomaterijala, fotografija, interaktivnih radionica i simulacija.

Cilj seminara je kreirati svijest o vlastitim mogućnostima, vezanim za poduzetništvo i povećati mobilnost mladih ljudi. Učesnici razmjene dolaze iz Slovačke, Španije, Turske, Poljske, Češke, Makedonije, Bugarske, Hrvatske i BiH. Troškove smještaja, hrane i putne troškove snosi organizator.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *