• +387 (030) 511 565
  • cem@cem.ba
  • Bosanska 131 72270 Travnik
KURSEVI STRANIH JEZIKA

TESTIRANJE POZNAVANJA RADA NA RAČUNARU

Potvrda o poznavanju rada na računaru

Želite se prijaviti na konkurs za posao a nemate dokaz o poznavanju rada na računaru? Posjedujete odgovarajuća znanja iz informatike i nemate potrebu pohađati obuku? Mi imamo rješenje. CEM nudi mogućnost testiranja aktuelnog znanja, ne trebate pohađati kurs informatike, a odgovarajući certifikat dobijate nakon uspješno položenog testa.

Kada mogu uraditi testiranje?

Termini testiranja dogovaraju se individualno. Testiranju možete pristupiti svaki radni dan! Prijaviti se treba najmanje dan ranije na e-mail cem@cem.ba ili kontakt telefon 030 511 565.

Od čega se sastoji test?

Test se sastoji od dva dijela: teorijskog i praktičnog. Standardnim testom obuhvaćena su osnovna znanja o hardverskim i softverskim komponentama, rad u MS Office paketu (Word, Excel, PowerPoint), korištenje interneta i e-maila.

Testiranje traje maksimalno 120 minuta. Potrebno je riješiti minimalno 60% testa da bi se stekli uslovi za dobijanje certifikata.

Koliko traje do izdavanja potvrde?

Potvrda se izdaje na dan obavljanja testiranja ili sljedeći dan.

Cijena testiranja?

Cijena testiranja iznosi 100,00 KM.

Grupna testiranja?

CEM nudi mogućnost grupnih testiranja poznavanja rada na računaru za firme, organizacije i slično. Ukoliko želite testirati zaposlene ili olakšati sebi odabir kandidata pri zapošljavanju, tu smo za Vas. Cijena zavisi od broja kandidata.