• +387 (030) 511 565
  • cem@cem.ba
  • Bosanska 131 72270 Travnik
KURSEVI STRANIH JEZIKA

TESTIRANJE POZNAVANJA ENGLESKOG JEZIKA

Potvrda o poznavanju engleskog jezika

Želite se prijaviti na konkurs za posao a nemate dokaz o poznavanju engleskog jezika? Poznajete engleski jezik i nemate potrebu pohađati kurs? Mi imamo rješenje. CEM nudi mogućnost testiranja aktuelnog znanja, ne trebate pohađati kurs engleskog jezika, a odgovarajući certifikat dobijate nakon uspješno položenog testa za željeni nivo.

Kada mogu uraditi testiranje?

Termini testiranja dogovaraju se individualno. Testiranju možete pristupiti svaki radni dan! Prijaviti se treba najmanje dan ranije na e-mail cem@cem.ba ili kontakt telefon 030 511 565.

Od čega se sastoji test?

Ovisno od nivoa koji se polaže, test se sastoji od određenog broja pitanja kroz koje se provjerava Vaše poznavanje jezika.
Nudimo mogućnost polaganja testa za nivoe A1 i A2, a testovi su kreirani prema standardima opisanim u Zajedničkom europskom referentnom okviru za jezike (CEFR/CEFRL).

Testiranje traje maksimalno 60 minuta. Potrebno je riješiti minimalno 70% testa da bi se stekli uslovi za dobijanje certifikata.

Koliko traje do izdavanja potvrde?

Potvrda se izdaje na dan obavljanja testiranja ili sljedeći dan.

Cijena testiranja?

Cijena testiranja iznosi 100,00 KM.

Grupna testiranja?

CEM nudi mogućnost grupnih testiranja poznavanja engleskog jezika za firme, organizacije i slično. Ukoliko želite testirati zaposlene ili olakšati sebi odabir kandidata pri zapošljavanju, tu smo za Vas. Cijena zavisi od broja kandidata.